"Traģiski gājusi bojā mūsu komandas spēlētāja, vārtsardze Samanta Sizova," par nelaimi dalījies florbola klubs Ķekava:


Sēru ziņa. Traģiski gājusi bojā mūsu komandas spēlētāja, vārtsardze  Samanta Sizova. Viņa ļoti centās un gribēja sevi pierādīt, pārdzīvoja un centās, priecājās par komandas atbalstu un sezonas beigās varonīgi piedalījās pusfināla un medaļu spēlēs. 


Milzīga līdzjūtība Samantas vecākiem, kuri vienmēr bija tribīnēs, veda mazo meitu uz spēlēm Igaunijā. Samantai bija tikai 16 gadu...
FK Ķekava".

Mūsu redakcijas kolektīvs izsaka visdziļāko līdzjūtību talantīgās sportistes vecākiem un piederīgajiem!


ATVADU FOTOGALERIJA


Tētis un mamma vienmēr meitu tribīnēs atbalstījuši klātienē, kā arī vairākus gadus veduši mazo meitu uz spēlēm Igaunijā.

Aizvadītajā gadā Samanta Sizova tika atzīta par Latvijas Bērnu un jauniešu čempionāta labāko vārtsardzi kategorijā līdz 14 gadiem.


Sieviešu virslīgas florbola komanda Ķekava ziņo, ka 16 gadus vecā Samanta Sizova allaž centās un gribēja sevi pierādīt sportā, pārdzīvoja un priecājās par komandas atbalstu, jauniete sezonas beigās varonīgi piedalījās pusfināla un medaļu spēlēs. Ķekavas florbola klubs izsaka līdzjūtību meitenes tuviniekiem.

Florbola klubs "Rīgas Lauvas":

"Sēru ziņa.

Pāragri mūžībā devusies mūsu komandas vārtsardze Samanta Sizova. No visas Lauvu ģimenes, izsakām visdziļāko līdzjūtību vecākiem un tuviniekiem!"

In Memoriam.