Leģendārais grupas "Bumerangs" solists Vents Armands Krauklis uzrunā savus klausītājus un sekotājus sociālajos tīklos


"Sveicieni no Lielvārdes! 


Šovakar Latvijas sirdsdziesmas finālkoncerts un balsošana. Ja patīk manis dziedātā dziesma "Draugs, kur laimīgs esmu bijis" lūdzu nobalsojiet pa numuru 90501112 (balsot var no plkst. 21.16 līdz 22.59), kā arī internetā ltv.lsm.lv/sirdsdziesma, autorizējoties ar Draugiem vai Google."







FOTOGALERIJĀ VENTA ARMANDA KRAUKĻA DZĪVES MIRKĻI KOPĀ AR DZĪVESBIEDRI LĪGU AVOTU KRAUKLI

 Uzziņai: 

Šogad “Latvijas Sirdsdziesmu” gada fināla dalībnieki atkal ar prieku gaidīs skatītājus Lielvārdē. Būs prieks redzēt jūsu smaidus un dzirdēt aplausus! Krāšņā koncertā uz skatuves kāps jūsu sezonas garumā izvēlētie mūziķi: Vents Armands Krauklis, “Lauku muzikanti”, Jānis Moisejs, Kaspars Markševics, Tihovsku ģimene, Ainars Bumbieris, Juris Ostrovskis, grupa “Muiža” u.c. 

Kā allaž, būs arī muzikāli viesu pārsteigumi. Tikai jūs, skatītāji, telefonbalsošanā noteiksiet, kura ir šīs sezonas skanīgākā Sirdsdziesma! 

Latvijas Sirdsdziesma ir sirsnīgi muzikāls raidījums, kurā tiek atspoguļotas tautā vispopulārākās latviešu mūzikas dzīves norises šī vārda visplašākajā nozīmē.

Izzinām pagātni un skatāmies nākotnē, lai vieglās mūzikas žanrs saglabātu savu vietu Latvijas kultūras dzīvē, neaizmirstot par muzikālajiem latviešiem citur pasaulē, jo arī viņi ir mūsu tautas daļa ar saviem muzikālajiem stāstiem. 

Katru sezonu apceļojam dzimtās zemes āres, meklējot Latvijas iedzīvotājus, kuri kopj dziesmotas tradīcijas savos novados, sveicam un atceramies mūzikas dižgarus, bez kuriem nebūtu iedomājama latviešu vieglās mūzikas attīstība.

Taču visnozīmīgākā loma raidījuma tapšanā ir arī vērotājiem, jo visas sezonas garumā meklējam skanīgāko sirdsdziesmu, apkopojot jaunāko latviešu mūziku vienuviet. Skatītāji, iesaistoties aptaujas balsošanā, izvēlas dziesmu, kas ir pelnījusi nest Gada Sirdsdziesmas titulu Latvijā.